^_^

Tuesday, May 18, 2010

FuHHH~_~

SaLam to all bloggers..

FuHH..veRy the lega one coz satu paper dah habis..
uiii..tp tggal lagik satu paper yang aku rase sgt berat..
act,aku tak study ape2 utk ACTION RESEARCH..
uwwwa...sgt tertekan..
tp at least dah lepas paper bimbingan n kaunseling ni,kire ok la..
pasni aku akan bertarung nyawe utk menyetadikan diri aku ni ha..
paper action research yg aku rase killer habes..
huhu..mati la aku kalo tak dapat jawab..
ni JSU pon tak tau ape coz stiap topic mmpunyai jam krdt yang sme..
sape2 yg bace ni..tlong doakan aku yerkk...
aku risau giler la tp..tah la..takde perasaan kot..
huhu..ape laaa natrah ni kan..owh ibuku..
(eh??tbe2 je...)
ekekkekkekekkekkekekkekekkekekekke
td mase jawab BNK,aku rase cam nak patah tgn n jari jerk..
coz aku rase cam aku tulis laju nak giler la..huhu
yela..takot tak ckop mase punye pasal..
alhamdulillah..ckup2 je mase aku gune..aku smpat jawab sume soklan..
tp aku tak tau la camane kan..aku harap,aku lulus dgn cmrlang..
huhu..
aku rase nak tdo la..k la..mate pon dak kuyu gle..
aku hope after aku bangun nih,aku akan ade smgt baru la..AMIN..
k ol bloggers...

 WASALAM..=)

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails