^_^

Saturday, May 15, 2010

DiaNNe..oWh DiaNNe...^_^

Salam..

huhu..aku baru jerk pas gayut ngan member aku nih..
Dianne..^_^
saje nak tules pasal ko..
huhu..jgn mara ko jadik topik ye dianne;p

act..aku happy la dapat borak ngan kawan aku sorg nih..
coz aku da lame tak berborak ngan ko..
ekekekkeke..
happy giler weh..thnks call aku balik ngan kredit ko yang ko topup rm5 sebulan tuh...
e..tak patot taw ko nih dianne..
kate rm 5 tp dekat stgh jam kredit ko tahan..
seyes..ko curik line ke hape weh??
kekekkekekekekkeke

wooo..aku teringat zaman2 PKN dulu la weh..
dulu mase awal2(tak knal ko lgik)
aku mmg rase ko sgt bajet n ee..aku rase cam ko ni sombong giler..
tp after knal ko,aku rase best sgt..
ko sgt mmhami n baik sgt(waaaa...jgn kmbang!)
windu weh nak tuwon mkan ngan ko kat kafe PKN..
kekekkeke

k la..aku rase aku nak cte ni je kowt..
aku hope ko tak tnsion2 lagik..=)
jgn sedeh2 tau..kalo ko sedeh,t muke ko cam katun;p
(ampun dianne!!aku tak sengaje)
kekekke..
kalo ade pape,gtau jerk aku..ape gune kawan kan..;p

Btw,ni la kawan aku tuh(dianne) aku cuwik gambo ko!kekekkeke
lari!;p


Cayang ko dianne!
waaa..jgn bangge plak..ekekkeke

wasalam~


3 comments:

  1. wah...ma besties......aku tgh nangis ni.nangis ni.nampak x.nampak x..x nmpak maknenye ko kawen dulu dr aku..hehe......SAYANG SGT KO NAT!!rin du rindu rindu....bulan 6 ni make sure jumpa weh!!ill make an entry bout u afta finish exam, ok...syg sgt ko!!!infinite!!tq haritu cal aku,.. release gile weh, sume problem dpt ckp ngan ko, dpt layan otak mereng ko tuh.wahahahahaha.....muahks!!!!!!=)))))

    ReplyDelete
  2. hah.satu lg..JUMPA KAT COURT!AKU NAK SAMAN KO, CURIK GAMBAU AKU...c u at court..walawei~hehe

    ReplyDelete
  3. wawawa..ala..jgn la nangesh syg..aku pon SAYANG giler kat ko..kawan bek aku..dunie akhrat punye la..seyes..aku pon..bile cakap ngan ko,aku pon rase release sgt..seyes..muakcssss!!!!cyg ko!!!

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails