^_^

Wednesday, May 5, 2010

Ngee~~

Assalamualaikum w.b.t...

Hye!!;p

Ohohohohohoho..happynye aku kan..kkekekkeke..pdhal macam2 perasaan bercampur baur..kekkekekekke..huhu..pagi tadi dah la class habis awal..pastu tak tau nak duk mane..menebeng la kitorang mencari port utk lepak..huhu..aku,akak n amy pon g la jalan2..tbe2,kitorang nampak la satu tmpat ni..kitorang pon tertanye2..

amy~~eh korang2..apesal tmpat tu ramai sangat orang ek??kompius aku...
akak~~tah la..aku tgok tmpat tu mmg slalu ramai je orang..
aku~~weh..jom r kite g tgok beb..mane tau ade priuk api ke...kekkekekekke

kitorang pon jalan smpai tmpat tuh...fuhhh..mmg pnat la sampai bpeluh2 kitorang..last2 kitorang pon tau ape sebab..smue orang sibuk ngah mmbeli belah sometg yang bley di buat makanan..huhu..kitorang pon ape lagi..terus berdesup mendapatkan ape yang kitorang nak..n trus bayar..huhu..lapo beb..seyes..aku pon tak tau la..perut asek berbunyik mintak disuapkan nasik..lauk smbal sotong..ibu..rndunye kat smbal stong mak aku yang cun mlecun n sodapppppp tuh..huhu..emmm..pastu,destinasi kitorang yang seterusnya, LIBRARY..huhu..aku ni mmg bukan jnis study awal2..td pon try study,tp tak masuk2..otak blom sedia trime pape kot..tp time class pg tadi,aku rase sedap plak..best la lcturer kaunseling aku tuh..seyes babe..eh??kua topik..ha..smbung..aku pon dodok la ngan akak n amy..smbil2 duduk tak tau watper ni..datang la sorang kawan aku ni..huhu..seb baik die ade..kecoh la kitorang bercerita pasal skolah praktikum kitorang..mmg best la..seb baik die ade kan..kalo tak, mau mati kering aku dalam library tu..huhu..4 jam tau..sape tahan..nak balik dah la tak bley..panas plak tuh..ape la..sedey aku..after 115, kitorang pon cabot balik ngan lajunye sbb dah tak tahan sgt..huhu..pnat tau..pnat mnunggu..huhu..apo la..
ptang tuh ape lagi,pas aku godek2 laptop ni men facebuk,aku pon tertidur(ceh...'ter' tidur) dengan sedapnye..seyes penat wooo.aku pon tak tau watper..kekkekekekkeke..sian nat kan bu..hihi..k la..smpai sni jerk la tok hari ni..pnat la taip pnjang2 nih..kekkekekekkekekek

sooN~~~~~Tatata;p

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails