^_^

Wednesday, May 12, 2010

12 MaY 2010

~~SaLaM~~

HYe sume..huhu..
rase cam tak tau nak cakap ape kali ni..
tp disebabkan kemalasan aku yang berbakul2 nih,aku tabahkan hati gak nak menaip..
(sampai nak menaip pon aku malas!!)
uwaaaa..ape nak jadik ngan aku nih???huhu..

Act, pagi tadik aku g taklimat praktikum kat maktab..
isi borang praktikum maaa..
huhu..
korang rase aku mintak mane???^_^

JOHOR DARUL TAKZIM
waaa...itu negeriku yang tercinta..
walaupon aku nih asal mlake..
(baru lahir kat melake dah anggap diri asal mlake)
tp aku bangge sbb aku ni duk jhor sbb aku sayang johor!
besT!=)

mintak johor sbb ape??
Sbb..aku rase cam aku ni dah lame sgt blaja jauh..
aku nak dkat ngan umah..coz sng la aku nak balikkkk..
nak kate aku nih manje,tak gak coz aku kan sulong..
aku nak stiap yang aku wat dekat ngan family..
coz aku sng2 nak tgok family aku kalo ade pape hal..

aku hope sgt aku dapat ape yang aku nak..
korang doakan tau..
tak kire la dapat ceruk mane skalipon..aku nak johor gak..
kalo ALLAH izinkan..AMIN..
huhu..

tdi pas taklimat posting, aku lepak la kat library..
fuiyooo..msti korang ingat aku ghajin gilerrrr kan??
pdhal aku punye la tsengguk2 tahan ngantuk...
ngantuk gileR la..seyes aku tak tipooo...
dah la pans dalam lib tuh..pergh...
aku pon cam hati pans jerk..kekeke

115~~pas habis jerk, aku ngan member aku terus pecut g KT..
amik gambar pasport..uwaaa..
kali ni punye gambar,aku puas hati la gak..
tak nampak aku tmbm sgt..kekeke
slame nih sume gambar tak jadik..
ni kat bawah ni gambar aku yang POYOZ^_^

S.K.E.M.A

comeLL gak aku nih..wakakakka(perasan)

balik jerk dari KT,aku baring2 la jap kan..
alih2 tertido smpai ke 640..uwaaa
ADAMAYA..
smpat gak aku tgok..cte yang penuh ngan pngajaran tuh..
aku harap bile aku kawen t,aku akan jdik wife yang taat..AMIN..^_^
gatal!

k la..aku nak study la..aku tengok rumet aku terkumat kamit bace buku..
ape la yang die hafal tuh..aku pon tak taw..kekeke
rajin btol..
bile aku nak jadik cam ko nih..
tolong la sllu ingatkan aku bace buku...huhu

SOON~
daa~ ^_^

3 comments:

  1. oooo....
    ngumpat aku ekkk...:P
    hik3...attention!!!!
    GAMBA DI ATAS TELAH DI EDIT
    SEBELUM DI JADIKAN GAMBA
    PASSPORT!!!!~~~~~~^_^
    jgn marah yea rumet....
    kamu ttp chomel!!!:)

    ReplyDelete
  2. hehe... boleh tak aku print je gambar utk borang posting tu je? hehek...

    ReplyDelete
  3. ana~kekekek..mmg dah diedit..tuk ilangkan kesan jeragat nih..huhu..jgn bising la rumet..shhhhh;p

    teha~kekekkeke..bley jerk..ala..aku saje jerk;p

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails