^_^

Sunday, April 25, 2010

SK Bukit Tok Beng The Best!!!

huhu~~~lame dah rase tak tulis pape dalam blog nih...huhu..btw,kali ni nak share sket pasal sekolah tempat aku praktikum..huhu..tggal 4 hari lagik nak tggalkan sekolah ni,...sekolah yg bnyak wat aku hepy..huhu..mmg best giler la skolah ni..huhu..seyes aku tak tipuuu...3 bulan wat praktikum,rase cam 3 hari jer..rase taknak balik maktab dah..aku nak duk trus kat skolah ni..huhu..baik dari cikgu2,student,kantin,n sume la..rase sgt best n baik sgt~~~~~~~~emmmmm..taknak balik maktab..huhu..aku msti akan rndu skolah ni..skolah paling best la sepanjang aku wat praktikum..huhu~ti aku upload gambo aku ngan student..ngajo pon rase free walaupun kadang2 aku kne terang berkali2..tp rase sgt puas n aku mmg sayang nga sume..aku takkan lupe..well..slmt tggal SK Bukit Tok Beng!!!i'll miss all of you!!!

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails