^_^

Thursday, April 29, 2010

LasT BuT NoT LeasT!~~~~

saLaMMMM...
Huhu..Last but not least..pebender tuh??huhu
hari ni hari last aku kat SK Bukit Tok Beng..seriously mmg sgt sedey la coz aku rase ni la skolah pling best pnah aku gi sepanjang PBS n praktikum..huhu..uWWWWWaaaa..tak mau balik maktab..aku rase cam nak duk skolah jerk..nak g makmal..nak bbual ngan ckgu2..ngan kak ti,kak mah,kak zi,kak zah..emmm..camane nak tdo malam ni..kekekke..(tak mungkin aku tak dapat tidocoz aku mmg kaki tdo) hahahhahahahaha
rini dapat banyak hadiah dari student..thnks sume student yang teacher sayang..aku takkan lupe sumenye!
rndu dah rase..tadi sempat la gak ber'katik' ngan student n ckgu2 kat skolah..huhu..jom tgok!

Ngan k.Yah n k.Izzu


Ngan kak Tim yang VoGue..=)


Ngan GB SK Bukit Tok Beng yang snagt best!thanks cikgu=)


Guru pembimbing Math kitorang yang best gileRRR;p Kak noR..we'll going to miss u=(


Guru pembimbing English aku..kak Engku Nora=) thanks kak~~


Aku ske gambo ni..cam satu FamiLy..kekkekee

huhu..tu je la gambo yang smpat aku upload..tenet ni lembab tahap siput la..kekkekekeke..Oppsss..Jap!ClicK!!


Sape ni??ni la aku yang comeYYYY..wakkaakakkakaka..ni mural yang kitorang wat kat skolah..kawan aku lukis ni..huhu..chantek kan..ngee~~~k..out..ngantok!daaa~~~
LOVE U SK BUKIT TOK BENG!

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails