^_^

Sunday, March 14, 2010

HaPPY(^_^) ++++++++ TenSioNNNNNNNN(~_~)

Assalamualaikum..hye there!!!=)
Long time no see yerr my blog..huhu..just wanna share my feeling rite now..huhu..
i've 2 feelin' rite now; one is happy and another one is tension+tired+boring...
huhu..i share my first feeling dlu la yer..ngee~~~

Happy(^_^)
so happy coz ak da lepas dr satu problem yg aku rase amat berat utk dtanggung..mayb pd org lain, it's just a simple problem yg bley diselesaikan dengan just petik jari je..but not me..bhari2 aku pk kan bnde ni sampailah tiba satu hari yg amat bermakna dalam hidup aku..tp..huhu..just forget it..

TenSioN(~_~)
rase tension + takde semangat nak mneruskan hari2 mndatang..coz the proposal..huhu..salah aku jugak sbb tak g tanye kat lcturer..huhu..tup2 pas cuti nih da nak kne anto..huhu..mane tak tension..it's all my fault..uwaaaa...next time, i dont want banana fruit two times..haha..cam knal je ayat tu kan??ngee~~~act, i'm at home now..holiday..hihi..best gile balik umah tp tu la..tak dapat nak rilek sgt coz kje yg banyak..mnimbun..huhu...just now i hope that i'll settle all my homework before nek cuti..huhu..AMIN....
n skang ni rase tak sabo gileRRRRRR nakhabis blaja coz i fell ssoooo tired..++rase nak berenti blaja+++kawen+++haha..macam la da ade dwet kan..kih3..rase pnat la blaja lame2 sgt nih..huhu..i hope that mase akan cepat berlalu..soon..daaa~~~

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails